MonkeySoft maakt het mogelijk om uw bestaande softwarepakket te koppelen aan nieuwe technieken. MonkeySoft maakt gebruik van bestaande Robotic Process Automation (RPA) software in combinatie met een eigen gemaakte communicatie platform ConnectedForms.

MonkeySoft maakt gebruik van UiPath in combinatie met ons eigen gemaakte communicatie platform ConnectedForms. MonkeySoft probeert hier mee Robotic Process Automation (RPA) ook naar de midden- en kleinbedrijf (mkb) te halen.


UiPath is één van de grootste softwareleveranciers op het gebied van RPA. UiPath maakt het mogelijk om doormiddel van een trigger een actie uit te voeren in uw bestaande softwareapplicatie.

Een mooi voorbeeld is wanneer u een online formulier heeft op uw website en u graag deze gegevens in uw bestaande softwareapplicatie wilt hebben maar de softwareleverancier heeft geen mogelijkheid gebouwd om online formulieren te verwerken.

ConnectedForms kan een signaal geven aan UiPath zodat op een computer uw software wordt opgestart en de gewenste gegevens worden ingevoerd.

Wilt u meer informatie wat MonkeySoft voor u kan betekenen met betrekking tot process automation?