MonkeySoft maakte het mogelijk om samen met ons communicatie platform ConnectedForms uw bestaande software uit te lezen en met zelf gedefinieerde triggers andere systemen te vullen. We hebben verschillende koppelingen gemaakt met o.a. MailChimp, Mailblue (ActiveCampaign),Spotler en AutoFlex.

Naast informatie uit uw eigen software kunnen wij ook formulieren van uw website koppelen aan uw e-mailmarketingsoftware.

Wanneer wij nog geen koppeling hebben met uw softwarepakket naar keuze zijn vaak mogelijkheden om een koppeling te maken.

In uw softwarepakket houdt u verschillende informatie van uw klanten bij. Wanneer uw klant aan specifieke voorwaarden voldoet wordt er een bericht verstuurd per sms, e-mail of per post.

Enkele voorbeelden

01
Afspraak kalender
Een afspraken kalender op uw website gekoppeld aan uw Microsoft 365 agenda of uw markt specifieke softwarepakket. Bezoekers weten wanneer u tijd heeft en kunnen daarom efficiënt mogelijk een afspraak inplannen. Het systeem werkt voor u!
02
Marketing 2.0
Als voorbeeld voor een autogarage zou u uw registratiesysteem kunnen uitlezen wanneer een klant voor het laatst is geweest voor een kleine of grote beurt. Op basis van de registreerde kilometerstanden en type auto kan het systeem automatisch een bericht sturen naar de klant dat het weer tijd is voor een grote of kleine beurt!